Vacature Voorbewerker/Spuiter

Twentheland Bedrijfswagens - Ben jij een enthousiaste persoonlijkheid en heb je ervaring als voorbewerker/spuiter? Let dan goed op. Voor Twentheland Bedrijfswagens in Geesteren, onderdeel van AutoHaarhuis, zijn we op zoek naar jou!

Locatie
Geesteren
Afgestudeerd
Ervaring in het vak
Contractduur
Fulltime

Als zelfstandig voorbewerker/spuiter bij Twentheland Bedrijfswagens houd jij jou bezig met het voorbewerken en strak maken van bedrijfswagens. Daarnaast ligt jouw verantwoordelijkheid bij het leveren van kwalitatief hoog spuitwerk. 

Van industriële panelen tot paardenwagens en van landbouwmachines tot autoambulances: werkelijk alles zien we voorbij komen
Barry Hegeman
  • Relevante ervaring in voorbewerken/spuiten;
  • Rijbewijs B.

Onze ideale kandidaat is zelfstandig, gedreven en uiterst nauwkeurig. Daarnaast is het handig als je woonachtig bent in de regio Twente. Je bent gemotiveerd om jouw kennis te blijven verbreden op jouw vakgebied.

Sodiak

AutoHaarhuis is een full-service autobedrijf die in 60 jaar tijd is uitgegroeid tot een regionaal begrip. Een bedrijf met verschillende bedrijfstakken, meerdere vestigingen, ruim 40 medewerkers, jarenlange ervaring en nog altijd volop aandacht voor vernieuwing. Innovatief en altijd volop in beweging.

Twentheland Bedrijfswagens is een onderdeel van AutoHaarhuis, en de industriële tak van ons schadeherstelbedrijf, Twentheland Autoschade. In onze ruime werkplaats wordt industrieel spuitwerk uitgevoerd door onze specialisten. Hierbij gaat het niet alleen om bedrijfswagens en vrachtwagens, maar ook om paardenwagens, autoambulances, containers, hoogwerkers en machines. Onze moderne apparatuur en ruime kennis en ervaring zetten wij in om elk onderdeel vakbekwaam te spuiten. 

  • Een hecht team met leuke collega’s;
  • Een goede werksfeer;
  • De kans om jezelf verder te ontwikkelen d.m.v. het volgen van cursussen/opleidingen;
  • Een werkplaats met de beste en meest moderne gereedschappen en technologieën;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf;
  • Een marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.
Barry

Barry Hegeman

Aftersales Manager

Kun jij jezelf helemaal vinden in deze vacature?
Solliciteer direct! Stuur je CV en motivatie naar Barry Hegeman en wie weet wordt jij onze nieuwe collega.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt zeker niet op prijs gesteld.