Vacature HR Stagiair(e)

School monteurs

Ben jij op zoek naar een HR stage waarin je écht iets kunt toevoegen? En lijkt het je gaaf om te werken bij een groot autobedrijf met een breed scala van merken; van Audi, BMW en Porsche tot Toyota en Hyundai? Kom dan stage lopen bij AutoHaarhuis! Wij zoeken een enthousiaste HR stagiair(e) die vanaf januari 4 tot 5 dagen per week beschikbaar is om te werken aan een heel gaaf afstudeerproject: de Haarhuis Academy.

We hechten bij AutoHaarhuis veel waarde aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Om hier nog beter invulling aan te starten wij onze eigen Academy. Wij vinden het belangrijk om passie voor- en plezier in het werk te ondersteunen. Daarom stimuleren wij onze medewerkers graag om nét dat stapje extra te zetten en om grenzen op te zoeken.

Je bent enthousiast, zelfstandig en hebt een proactieve houding. Ook ben je communicatief vaardig en werk je nauwkeurig. Je volgt een opleiding in de richting van van HRM, Commerciële Economie, Bedrijfskunde of Management Economie en Recht (MER) op tenminste hbo-niveau.

Een unieke, super uitdagende stage waarin jij je als toekomstig HR professional kan ontwikkelen en de HR wereld in de praktijk leert kennen. Daarnaast werk je in een hecht team van fijne collega’s.

Rijdende auto

Het is onze missie om onze klanten geheel te kunnen 'ontzorgen' in hun mobiliteitsbehoeften, en dat tegen marktconforme prijzen. We realiseren dit met een team van enthousiaste en gedreven medewerkers die iedere dag opnieuw hun volledige inspanning leveren om het voor jou als klant naar de zin te maken. 

Barry

Barry Hegeman

Aftersales Manager

Kun jij jezelf helemaal vinden in deze vacature?
Solliciteer direct! Stuur je CV en motivatie naar Barry Hegeman en wie weet wordt jij onze nieuwe collega.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt zeker niet op prijs gesteld.