Trekhaken

Het advies vanuit de overheid luidt: reis alleen naar het buitenland als dat noodzakelijk is. Een wintervakantie waar je helemaal tot rust kan komen zit er even niet in. Mensen trekken er daarom massaal op uit de Nederlandse natuur in. Lopen of fietsen nog een extra rondje. Grote kans dat je het natuurgebied rondom je huis ook al hebt verkend. Misschien ben je zelfs al wel aan het rondkijken in Nederland wat je volgende verkenningsgebied zal zijn. Er even lekker op uit, weg van huis.

Het advies van de overheid is duidelijk. Toch willen wij je ook graag een advies geven: geniet van de dingen die nog wél kunnen. Werp een blik op de mooiste fietsroutes van Nederland en trek eropuit: fiets achterop de auto en gaan! Oeps, geen trekhaak? Daar hebben wij een oplossing voor! Een passende trekhaak voor jouw auto én jouw wensen.

Fred Trekhaak

Bij Auto Haarhuis helpen wij je graag bij het kiezen van de juiste trekhaak. Hierbij houden wij rekening met jouw wensen, auto en hoe vaak en waarvoor je de trekhaak nodig hebt. Ga je er wekelijks op uit? Dan is een vaste trekhaak ideaal. Dit is een trekhaak welke vast zit aan jouw auto en is dus niet te verwijderen. Natuurlijk is de trekhaak niet alleen te gebruiken voor je fietsendrager, maar ook bijvoorbeeld een aanhangwagen of een caravan. Enkele voordelen van een vaste trekhaak zijn toch wel dat deze met gemak de gehele levensduur van jouw auto meegaat en dat de bumper extra wordt beschermd.

Ga je minder gebruik maken van de trekhaak? Dan is een afneembare of wegdraaibare trekhaak handiger. Deze typen trekhaken zijn alleen zichtbaar wanneer je er gebruik van maakt. De benaming zegt het al, bij een afneembare trekhaak kun je het systeem loskoppelen van je auto. De wegdraaibare trekhaak kun je wegdraaien zodat deze achter de bumper is verborgen. Een groot voordeel is dan ook dat de trekhaken niet altijd zichtbaar zijn. Bij de wegdraaibare trekhaak is er nóg  een bijkomend voordeel: je kunt er supersnel gebruik van maken.

Ben jij al getriggerd voor heerlijke fietsuitjes? Maar heb je nog geen (geschikte) trekhaak en/of fietsendrager? Bel of kom langs voor vrijblijvend advies omtrent een voor jou geschikte trekhaak. Weet je al welke trekhaak je wilt? Vraag dan een offerte aan of maak meteen een afspraak in onze online agenda. Wie weet geniet jij binnenkort al van heerlijke fietstochtjes in Nederlandse natuur! Het team van Auto Haarhuis wenst je alvast veel fietsplezier!

Vraag direct een trekhaak offerte aan

km