Top 3 beste cabrio’s voor 4 personen in 2021

Het mooie weer komt eraan, de bloemetjes beginnen te bloeien en de vogeltjes beginnen te fluiten. Je ruikt steeds meer lentegeuren en je krijgt een vrolijke vibe. Weet je wat wij bedoelen? Dan weet je dat het zover is: de start van het cabrioseizoen!

Het dak kan eraf, we mogen u weer ontvangen!

Maar helaas zijn er óók nadelen aan verbonden. Zo kun je in de meeste cabrio’s maar met twee personen plaatsnemen. Of je passagiers zitten zo ongeveer dubbelgevouwen achterin. Om (toekomstig) cabriorijders een uitgebreid onderzoek te besparen, hebben wij alvast wat voorwerk verricht. Aan de hand hiervan hebben wij een top 3 samengesteld van beste cabrio’s voor 4 personen op dit moment.

Een uitzondering in de cabriowereld: een cabriolet op basis van een cross-over. We zagen het slechts één keer eerder, en wel bij de Range Rover Evoque Cabriolet. Dat was niet echt een succes, mede door de vanaf-prijs van €82.000,- voor een benzine-uitvoering. Volkswagen heeft het daarom compleet anders aangepakt: voor €39.900,- rijd je al een bomvolle Volkswagen T-Roc Cabrio die zojuist de fabriek is uitgereden. Vlamnieuw dus. Met het comfort van een hoge instap plus je kunt achterin óók ruim zitten. Wat ons betreft dé nummer 1 cabrio voor 4 personen.

MINI Cabrio

Al jarenlang mega populair in de cabriowereld. En dat is niet zo gek, want een MINI Cabrio rijdt gewoon fantastisch: het is écht een beleving. En al helemaal met het dak eraf. De ruimte in de MINI is creatief benut. Zo heb je meer bagageruimte dan je waarschijnlijk dacht, en kun je redelijk achterin zitten met twee personen. Daarnaast is de MINI Cabrio vrij betaalbaar, vooral wanneer het gaat om een occasion. Je rijdt bij ons al een MINI Cabrio 2.0 Cooper S Chili Serious Business voor €28.900,-. En dan heb je ’n extreem mooie.

Audi a5

Men heeft het wel eens over ‘emotie op wielen’. Wat je dan eigenlijk zegt is: Audi A5 Cabriolet. Wat meteen opvalt is de sportiviteit, elegantie en de verfijnde afwerking. En eerlijk is eerlijk, tijdens het rijden merk je dit meteen terug. De auto is snel en ziet er sportief uit door zijn strakke lijnen, grote uitlaten en robuuste neus. En perfectie zit in ieder afwerkingsdetail. En dan nóg een pluspunt: je kunt er prima met z’n vieren in zitten. Tegenover al dat moois hangt natuurlijk wel een prijskaartje. Voor €54.850,- rijdt je een occasion met de meest recente facelift en slechts 12.300 kilometer op de teller.

Meer informatie?

Nog niet gevonden wat je zocht of ben je vrijblijvend op zoek naar meer informatie over de geschikte cabrio voor jou? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten beantwoorden graag al jouw vragen omtrent cabrio's en cabriorijden. 


Naast 4-persoons cabrio's hebben wij óók 2-persoons cabrio's op voorraad. Neem een kijkje in ons volledige aanbod cabriolets.