Onderhoud

Met de nieuwste apparatuur verzorgen wij een grote of kleine onderhoudsbeurt, winter- en zomercheck, aircocheck of een bandenwissel voor jouw auto. Is jouw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Plan dan eenvoudig online je afspraak voor de werkplaats en kijk wat het onderhoud van AutoHaarhuis voor jouw auto kan betekenen.

Auto Haarhuis werkplaats

AutoHaarhuis onderhoud

Bij AutoHaarhuis kunt u terecht voor zowel kleine als grote onderhoudsbeurten. Met een kleine onderhoudsbeurt kunnen problemen vroegtijdig worden ontdekt en verholpen. Bij deze kleine beurt worden onderdelen die slijtagegevoelig zijn zoals banden, remmen en verlichting gecontroleerd.
Bij een grote beurt bij AutoHaarhuis wordt de complete hele auto grondig nagekeken en wat nodig is vervangen. Denk hierbij aan het vervangen van olie, vervangen van luchtfilter, verlichting controleren etc.

Winter- en zomercheck

Tijdens een wintercheck wordt jouw auto klaargemaakt voor de winter, zodat u niet in de kou komt te staan. Er wordt tijdens deze check gekeken naar wintergevoelige punten en veiligheidsaspecten van jouw auto. Hierbij wordt de kant op bijvoorbeeld startproblemen of vastgevroren onderdelen tegengegaan en kunt u in de winter veilig de weg op. Ook wordt er gekeken naar bijvoorbeeld de accu, verlichting, ruitenwissers, koelsysteem, remblokken etc.
Met een zomercheck wordt jouw auto gereed gemaakt voor de zomer en gecontroleerd op alle vitale punten. Hierbij wordt er voor gezorgd dat je zonder zorgen bijvoorbeeld op vakantie kunt. Tijdens deze check wordt er dan ook gekeken naar de remblokken, het koelsysteem, de trekhaak, vloeistofniveau, V-snaren, bandenspanning, oliepeil etc.

airco

Airco service

Bij AutoHaarhuis beschikken wij over de nieuwste technieken, apparatuur en kennis om de juiste service te bieden om al jouw aircosystemen te controleren, reinigen en onderhouden.

Banden reiniging

Autobanden service

Autobanden zijn misschien wel de belangrijkste onderdelen van jouw auto. Het is daarom belangrijk dat deze goed worden onderhouden en gecontroleerd. Daarom kunnen wij bij Auto Haarhuis meerdere diensten verlenen wanneer het aankomt op jouw autobanden.