PRIMEUR in Twente: AutoHaarhuis introduceert JAC in Oost Nederland

Body

De betaalbare, 100% elektrische SUV van JAC vanaf nu te koop bij AutoHaarhuis
 

De Belgische importeur e-Drive heeft AutoHaarhuis aangesteld tot officiële JAC Dealer voor Oost Nederland. Veelbelovend, want de JAC E-S2 (voorheen IEV7s) is de goedkoopste volledig elektrische SUV op de Nederlandse markt. Je rijdt ‘m al vanaf €30.650,- all-in met 3 jaar garantie. Nieuwsgierig geworden? Maak vrijblijvend een afspraak om de JAC te bekijken: hij staat nu in onze showroom in Almelo!

JAC Motors is een Chinees staatsbedrijf waarvan de oorsprong ligt in 1964. Het bedrijf heeft wereldwijd al een enorm modellenaanbod, waarvan er één nu ook zijn intrede doet in Twente. Het eerste model dat JAC in Nederland voert is een compacte SUV, ofwel crossover: de E-S2. Standaard rijk uitgerust, betaalbaar en kwalitatief erg goed, mede door de joint-venture die ze hebben met Volkswagen.

Altijd mobiel
Aanwezig in 120 landen
Top 10
In top 10 autofabrikanten in China
Uniek aanbod
Meer dan 500 dealers en 14 fabrieken

De elektrische crossover is 4,14 meter lang, 1,75 meter breed en 1,56 meter hoog. Voor jouw beeldvorming: vergelijkbaar met de Volkswagen T-Cross. De inhoud van de ruime kofferbak is 250 liter. De JAC heeft een 114 pk en 260 Nm sterke elektromotor op de wielen. Er rust een 39kWh accupakket in de bodem dat de auto een NEDC-rijbereik van 275 kilometer geeft. Praktisch kun je uitgaan van zo’n 240 kilometer. Opladen kan op drie manieren:  

  1. AC Laden 0-100%: 8 uur
  2. DC Laden (snelladen): 40 minuten
  3. Regulier stopcontact: 17,5 uur

De topsnelheid van de JAC bedraagt 132 km/u en binnen slechts 12 seconden accelereer je van 0 naar 100 km/h.

De JAC E-S2 is in Nederland verkrijgbaar vanaf €30.650,- (rijklaar en inclusief btw). In tegenstelling tot andere automerken die hoge meerprijzen hanteren per extra optie, is de JAC standaard compleet uitgevoerd. Onder andere automatische airco, stoelverwarming, lederen bekleding, een 360 °-camera, parkeersensoren, 8-inch touchscreen met navigatie-mogelijkheid via smartphone (Apple Carplay, Android Auto) zijn standaard te vinden op dit elektrische topmodel. Je kunt kiezen uit drie gangbare kleuren: zwart, grijs of wit.

Geïnteresseerd in de JAC E-S2?

Zakelijk of privé
Koop of lease
km