Meet the team

Maak kennis met onze collega Tom

Tom Gervink

Tom Gervink

Manager/Wagenparkbeheer
INQAR Oost

Vanaf 1 februari is Tom Gervink toegevoegd aan het team van AutoHaarhuis. Zijn doelstelling: klanten tegen reële prijzen de meest complete en persoonlijke service aanbieden!

Wie is Tom?

Even voorstellen? Tom Gervink, geboren (op 26 mei 1976) en getogen in Losser, de schatkamer van Twente ;-) Met mijn vriendin Marjolein en bonuskids Baer en Ivo heb ik daar drie jaar geleden ook ons droomhuis gebouwd. Ik ben graag in huis en tuin aan het klussen, gezellig op pad of aan de wandel met hond Sam. Als carnavalist in hart en nieren niet vies van het organiseren of vieren van een feestje en we zoeken graag en zo vaak mogelijk de zon op.

Wat heb je voorheen allemaal gedaan?

Na opleidingen Detailhandel, Internationale Handel/Groothandel en Small Business in Enschede, ben ik als verkoopleider gestart bij een groothandel in theatertechniek. Binnen de Munsterhuis Autogroep heb ik vervolgens ruim 17 jaar verschillende functies gehad: van junior verkoper tot eindverantwoordelijke voor de Renault vestiging in Enschede, het verhuurbedrijf en klantcontactcentrum. Bij een cardiovasculair service center was ik vast contactpersoon voor partners en zakelijke klanten en tijdens de COVID-19 pandemie verantwoordelijk voor het vinden, openen en organiseren van testlocaties in Nederland en op Bonaire.

Hoe ben je bij AutoHaarhuis terecht gekomen?

Met Gerard Haarhuis heb ik de afgelopen jaren al heel wat koppen koffie gedronken. Het jaar 2022 was nog maar een paar dagen jong toen hij mij benaderde voor de rol van trotse aanvoerder bij het vlak daarvoor door hem overgenomen Opel Kamp Twente in Hengelo, net als AutoHaarhuis een familiebedrijf met meer dan 60 jaar historie.

Ik ben er trots op om, samen met het enthousiaste en zeer ervaren team, talloze veranderingen aan te mogen gaan om onze klanten tegen reële prijzen de meest complete en persoonlijke service te bieden,

Waar ga je je mee bezig houden?

Ik ben er trots op om, samen met het enthousiaste en zeer ervaren team, talloze veranderingen aan te mogen gaan om onze klanten tegen reële prijzen de meest complete en persoonlijke service te bieden, evenals een uniek en breed aanbod nieuwe en jong gebruikte populaire personen- en bedrijfsauto’s. Met het team van autoverhuur- en shortlease bedrijf INQAR Oost met vestigingen in Almelo, Deventer, Enschede en Hengelo, mag ik aan de slag om tot een nóg betere organisatie, samenwerking en dienstverlening te komen, en groei en uitbreiding van haar activiteiten.

Wat motiveert je?

Volop uitdaging… Geen dag hetzelfde… Een omgeving creëren waar oprecht en geïnteresseerd wordt geluisterd naar zowel klant als collega. Waar een ieder zich bewust is van zijn of haar rol binnen de organisatie: zich betrokken, uitgedaagd, prettig en gewaardeerd voelt en gepassioneerd bijdraagt aan de resultaten en gestelde doelen. Daar word ik vrolijk van! Net zo vrolijk als van het warme welkom, de afgelopen weken. Iedereen bedankt daarvoor.

Net als ik kennis maken met Kamp Twente (binnenkort AutoHaarhuis Opel) of INQAR Oost? t.gervink@autohaarhuis.nl