SHORTLEASE

Captur Achterklep

Shortlease: maandelijks opzegbaar

Misschien heb je een tijdelijke klus waar jij of je werknemer een auto voor nodig heeft, of is het nog onbekend hoe lang je in de leaseauto wilt rijden. Wij begrijpen dat je dan niet vast wil zitten aan een langlopend leasecontract. Daarom bieden wij shortlease aan voor een termijn van drie maanden tot een jaar, waarbij je maandelijks kunt opzeggen. We hebben altijd een ruime voorraad occasions beschikbaar voor de zakelijke leaserijder. Stuk voor stuk jong gebruikte auto's in de net iets luxere uitvoering. Zo kun jij vandaag nog de weg op!

Lease

Geen zorgen over onderhoud en reparaties

Juist als het om een korte periode gaat is het prettig dat je zelf niets hoeft te regelen. Wij zorgen daarom naast de auto ook voor alle andere dingen die je nodig hebt om veilig te kunnen rijden, denk aan verzekering, brandstofbeheer, onderhoud en pechhulp. Zodat jij je kunt focussen op het rijden en je zakelijke afspraken. Dat is shortlease bij Haarhuis Autolease. 

Waar wacht je nog op? Neem contact met ons op als je snel een leaseauto nodig hebt, dan regelen wij dat jij vandaag nog de weg op kunt.

Vraag een offerte aan

km

Toch een andere leasevorm?