crossland

Opel Crossland

Rijklaar vanaf
€25.899,-
Private lease p.m. vanaf
€349,-

Een Practical Beauty. Dat is de nieuwe Opel Crossland. Prachtig én praktisch, de nieuwe Opel Crossland heeft het allemaal. Een verfijnd SUV-design, het nieuwe familiegezicht ‘de Vizor’, een comfortabel interieur, zeeën van ruimte en de meest innovatieve assistentiesystemen. Gemaakt om in te leven.

achterzijde

EXTERIEUR

Het design van de nieuwe Crossland is niet alleen verfijnd maar ook bijzonder praktisch. Met het stoere SUV design en zeeën van ruimte is de nieuwe Crossland perfect voor al je dagelijkse ritten.

Crossland interieur

INTERIEUR

De nieuwe Crossland ziet er niet alleen goed uit, hij voelt ook goed. Het interieur is ontworpen om in jouw leven te passen, met hoge zit en zeeën van ruimte is de nieuwe Crossland ideaal voor korte tripjes en lange ritten. 

Crossland Infotainment

INFOTAINMENT

De nieuwe Crossland biedt meer dan alleen maar mooie looks. Innovatieve assistentiesystemen zoals Lande Departure Warning, Forward Collision Alert en het optionele Head-up Display maken elke rit nog veiliger en comfortabeler. 

crossland

Exterieur

De Crossland is gemaakt om jouw actieve leven gemakkelijker en leuker te maken. Met zijn stoere SUV-design en compacte afmetingen steelt hij overal de show.

crossland

GS-Line

Voor liefhebbers van sportieve looks is de nieuwe Opel Crossland nu ook leverbaar als GS-Line met onder meer zwarte 16-inch lichtmetalen wielen, een zwart dak, een kenmerkende rode streep langs de daklijn, LED-achterlichten en dakrails. Daarmee onderscheidt de compacte SUV zich nadrukkelijk van de concurrentie. 

crossland

Opel VIZOR

De nieuwe Crossland is de eerste bestaande Opel die het nieuwe familie gezicht ontvangt. De Opel Vizor bedekt de gehele breedte en integreert grille en koplampen. De Koplampen vormen samen met de grille de horizontale lijn. Beide lijnen snijden elkaar precies bij het merklogo.