nieuwe astra

Opel Astra

Rijklaar vanaf
€28.699,-

Het is tijd om te breken met het alledaagse. Maak kennis met het gedurfde design en de toonaangevende Duitse technologie van de nieuwe Opel Astra. Geniet elke dag van zijn opwindende rij-eigenschappen, zijn stijlvolle looks, zijn lage gebruikskosten en zijn hoge comfort. Een dynamische reeks efficiënte benzine- en dieselmotoren, gecombineerd met soepele versnellingsbakken en geavanceerde assistentiesystemen maken elke rit tot een belevenis.

astra exterieur

EXTERIEUR

Als je Duitse techniek optelt bij een gedurfd design is het resultaat puur rijplezier! De nieuwe Opel Astra rijdt tegelijk evenwichtig en dynamisch. Het DNA van Opel staat garant voor een onovertroffen weggedrag, met ook bij hoge snelheid een grote stabiliteit, een hoog veiligheidsniveau en sportieve prestaties. 

Astra Interieur

INTERIEUR

Zodra je de deur opent, valt op hoe innovatief de Astra is. Het interieur schept een ongekend gevoel van rust en ruimte. Het volledig digitale, vernieuwde Pure Panel geeft de bestuurder een ongeëvenaarde rij-ervaring, die nog versterkt wordt door de geavanceerde assistentiesystemen. Dit is de manier waarop je altijd al had willen rijden!

Interieur

INFOTAINMENT

In het interieur heerst rust en ruimte, mede dankzij het heldere, volledig digitale dashboard. Als eerste valt het grote, overzichtelijke Opel Pure Panel in het oog, waarmee alle informatie die je nodig hebt zonder afleiding direct in je blikveld wordt weergegeven.