Over ons

corsa

Kamp Twente vindt haar oorsprong in 1958, wanneer oprichter Henk Kamp senior start met een rijschool aan de Ootmarsumsestraat in Almelo. 10 jaar later, in 1968 startte hij met de verkoop van jong gebruikte auto’s. Het eerste merk dealerschap volgde in 1973, Autobedrijf Kamp werd merkdealer van Honda. Kamp werd Opel dealer in 1983.

In 1984 werd een nieuwe vestiging aan de Weezebeeksingel, tevens de huidige locatie, geopend. In 1985 kwam zoon Henk Kamp junior in het bedrijf, hij droeg het stokje over in 2009 aan zijn zoon Mark Kamp.

Huidige eigenaar, Gerard Haarhuis is zijn loopbaan ooit begonnen onder Henk Kamp senior, als stagiair in de werkplaats en het magazijn. Met o.a. deze kennis is heeft Gerard het familiebedrijf AutoHaarhuis tot een full service autobedrijf uit laten groeien. Sinds November 2021 is Kamp Twente onderdeel van AutoHaarhuis. Een leuk feitje; Gerard’s eerdere stagebegeleider is op dit moment nog werkzaam binnen het bedrijf – de cirkel is rond.

Voor de klant verandert er niks: het team, de service, de gratis pechhulp en de garantieafwikkeling blijven gelijk.

Eén en al mobiliteit

Naast ons brede aanbod aan jonge occasions en bedrijfswagens, willen wij jou de meest complete en persoonlijke service bieden. Dit omvat alles wat maar te maken heeft met mobiliteit. Hieruit is dan ook onze slogan ontstaan: één al mobiliteit.

exterieur

Opel Merkspecialist

Onderhoud met behoud van fabrieksgarantie!

Uniek aanbod

met nieuwe- en jong gebruikte Opels!

Werken vanuit onze missie en visie

Wij werken vanuit onze missie en visie: we doen er alles aan om jou compleet te ontzorgen in je mobiliteitsbehoeften in de ruimste zin des woords, met inachtneming van een zo laag mogelijke belasting voor mens en milieu. Daarnaast streven we ernaar om topprestaties te leveren tegen reële prijzen. We realiseren dit met een hecht team van enthousiaste en gedreven medewerkers die allemaal onze missie uitdragen. Kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit, no-nonsense, korte lijnen en persoonlijke aandacht zijn kernwaarden die ons dagelijks inspireren. Maak kennis met ons team!