Movano

Opel Movano

Rijklaar vanaf
€29.750,-
excl. BTW

De nieuwe Movano combineert de hoge kwaliteit van Opel en de ongekend praktische eigenschappen waar hij bekend om staat , met een ruimere keuze uit varianten dan ooit, een nieuw robuust design, geavanceerde assistentiesystemen en een hoger maximaal laadvermogen. Daarmee biedt de nieuwe Opel Movano de perfecte oplossing voor elke transporttaak. 

Laadbak

Professionele veelzijdigheid

De nieuwe Movano is gemaakt om voor elk bedrijf de beste transportoplossing te bieden en net zo hard te werken als jij. Hij is beschikbaar in vier lengtes, drie hoogtes en een groot aantal varianten, waaronder de Gesloten Bestel en de Chassis Cabine, beide met zowel enkele als dubbele cabine, en de Platform Cabine. Daarnaast zijn er af-fabriek diverse praktische conversies leverbaar, zoals de Kipper en Open Laadbak. Wat je bedrijf ook onderneemt, de Movano is je ideale partner. 

Werkruimte

Royale werkruimte

De cabine van de Movano heeft een nieuwe inrichting gekregen, die nog beter dan voorheen is ingesteld op de behoeften van de professionals die erin rijden. Naast geoptimaliseerd comfort en veel bewegingsruimte voor bestuurder en twee passagiers, plus vier passagiers achterin in de versie met dubbele cabine, is de Movano en compleet uitgerust mobiel kantoor met de geavanceerde connectiviteit van OpelConnect. Uitgebreide assistentiesystemen, zoals de automatische noodremassistent, dodehoekwaarschuwing en Lane Departure Warning maken je dagelijkse ritten veiliger en minder vermoeiend. 

Laadbak

Perfect voor elke klus

De nieuwe Opel Movano biedt praktische oplossingen voor elk modern bedrijf. Met een laadvermogen tot 2,1 ton, een totaal voertuiggewicht (GVW) tot 4 ton en een laadruimte tot 17 m3 gaat hij geen uitdaging uit de weg. Daarbij valt de Movano op door zijn grote stabiliteit, geweldige rij-eigenschappen en praktische inrichting van de laadruimte, die er garant voor staan dat deze krachtpatser elke lading veilig op zijn bestemming brengt. 

Efficient

Betrouwbare werkkracht

De nieuwe Movano is ongekend efficiënt. Zijn krachtige 2.2-liter turbodieselmotoren, die voldoen aan de Euro 6d-norm, bieden dankzij lage wrijving een uitstekend brandstofrendement, terwijl ook de CO2-uitstoot voorbeeldig laag is. Ze combineren een hoog koppel bij lage toerentallen met lage bedrijfskosten!