Opel Combo

Opel Combo

Rijklaar vanaf
€14.519,-
excl. BTW

Met zijn grote, veelzijdige laadruimte en efficiënte motoren is de nieuwe Opel Combo jouw ideale zakenpartner. De volledig nieuwe, multifunctionele en prijswinnende Opel Combo is ontwikkeld met het oog op de beste efficiency en tegen de laagste kosten. Daarnaast is de nieuwe Opel Combo bijzonder ruim, getuige o.a. het groot aantal varianten met een maximale laadruimte van 3,9 m3, het feit dat zelfs de korte versie lang genoeg is voor twéé Europallets, de lage laadvloer (580 mm hoog) en de maximale lengte van de laadvloer (2.131 mm).

Exterieur

EXTERIEUR

De Combo is door zijn design direct herkenbaar als een Opel: een krachtig, gestroomlijnd profiel, zichtbaar hoge kwaliteit en slimme innovaties.

Afmetingen combo cargo

ROYALE MATEN

Vanbuiten compact, vanbinnen ongelooflijk ruim: met een laadlengte tot 2.131 mm biedt de Combo een zee van ruimte voor alles wat je wilt vervoeren.

combo cargo interieur

INTERIEUR

Een overzichtelijk dashboard, ongekende veelzijdigheid en een groot aantal praktische opbergvakken kenmerken het interieur van de Combo. Dankzij de hoge zitpositie heb je uitstekend zicht op de weg.