Personenauto's

Corsa

Corsa & Corsa-e

De nieuwe generatie Opel Corsa kenmerkt zich door een strak design. Al sinds 1982 is de Corsa een icoon. De huidige (zesde) generatie staat in het teken van innovatie en technologie: Er is een volledig elektrisch model, de Opel Corsa-e, geïntroduceerd en hij is voorzien van Active Leen Keep Assist, Cruise Control, Verkeersbordherkenning en meer. Opties als Intellilux LED-matrix koplampen en Advanced Park assist tillen je rijervaring tot nieuwe hoogte.

crossland

Crossland

De nieuwe Opel Crossland (2021) kenmerkt zich door de hoge zitpositie en de praktische indeling van de auto. De nieuwe Crossland biedt meer dan mooie looks: Innovatieve assistentiesystemen als Lane Departure Warning, Forward Collision Alert en het optionele Head-up Display maken elke rit nog veiliger en comfortabeler! 

Insignia nieuw

Insignia Grand Sport & Sports Tourer

De nieuwe Opel Insignia (2022) is leverbaar in sedan- (Grand Sport) als station (Sports Tourer) uitvoering. De nieuwe Opel Insignia biedt onovertroffen efficiëntie, een aantrekkelijk uiterlijk en innovatieve IntelliLux LED Pixel koplampen. Opties als Head-up Display, Automatisch Noodremsysteem, Rear Cross Traffic Alert, Verkeersbordherkenning, Adaptive Cruise Control en Rijstrookassistent maken de rit in de Opel Insignia onovertroffen veilig.

astra nieuw

Astra, Astra Sports Tourer & Astra Plug-in Hybrid

De nieuwe Opel Astra (2022) is leverbaar in 3 soorten: De reguliere Astra, De Sports Tourer (Astra Station) en de hybride variant. De nieuwe Opel Astra kenmerkt zich door innovatie: Als je de deur opent, valt dit meteen op. Het interieur geeft een gevoel van rust en ruimte. Het volledig digitale, vernieuwde Pure Panel geeft de bestuurder een ongeëvenaarde rijervaring, die nog versterkt wordt door de geavanceerde assistentiesystemen!

Grandland

Grandland & Grandland Plug-in Hybrid

De nieuwe Opel Grandland & Grandland Plug-in Hybrid worden gekenmerkt door het zelfverzekerde design en het rustige interieur met volledig digitaal Pure Panel. Deze auto is leverbaar in benzine- diesel en hybride uitvoering. Innovatieve technologieën als het Night Vision camerasysteem en IntelliLux LED Pixel Koplampen maken de auto klaar voor de toekomst.

zijkant

Mokka & Mokka-e

De nieuwe Opel Mokka & Mokka-e worden gekenmerkt door een fris en futuristisch design. Deze opvallende SUV is leverbaar in benzine, diesel en elektrische uitvoering. Het interieur wordt gekenmerkt door de rust en het overzicht, over elk detail is nagedacht. Achter het stuur wordt je ondersteund door innovatieve technologie, zonder storende details, zodat je je aandacht optimaal op de weg kunt houden. Wist je dat de Elektrische Opel Mokka een actieradius heeft van 338 kilometer? Daarnaast beschikt de elektrische Opel Mokka over de mogelijkheid tot snel laden, zo is de accu binnen 30 minuten weer tot 80% opgeladen!

Combo-e Life

Combo-e Life

De nieuwe Combo-e Life is ontworpen om jou en je gezin op alle gebieden het beste te bieden. Ruimte en comfort voor vijf personen. Praktische en innovatieve veiligheidssystemen. En 100% elektrisch, dus helemaal emissievrij, met een rijbereik tot 280KM (WLTP), zonder tussentijds op te laden. Zo geniet je maximaal van elke rit, zonder compromissen.