AutoHaarhuis Bandenhotel

Bij AutoHaarhuis beschikken wij over een bandenhotel. In deze speciaal ingerichte opslagplaats kunnen wij jouw winterbanden in de zomer en jouw zomerbanden in de winter opslaan.

Banden hotel

De perfecte omstandigheden voor jouw banden

In ons bandenhotel worden jouw zomer- of winterbanden opgeborgen in een ruimte met een constante temperatuur en vochtigheidsgraad. Op deze manier wordt het rubber van jouw banden zo goed mogelijk beschermd tegen bijvoorbeeld veroudering. Hierdoor gaan jouw autobanden langer mee en hoef je ze niet thuis op te bergen. Jouw zomer- of winterbanden worden bij AutoHaarhuis opgeslagen per kenteken en wielpositie. Zo is de kans op verwisseling bijna onmogelijk.
 

Speciale behandeling

Voordat de banden in ons hotel worden opgeslagen dragen wij er zorg voor dat de banden grondig worden gereinigd en behandeld. Daarnaast worden ze nauwkeurig geïnspecteerd op steentjes en scheurtjes het profiel. Zo blijven jouw banden bij ons in topconditie!

Meer info?

Wist je dat wij een geheel pakket aan bandenservice bieden? Je kunt óók bij ons terecht voor een set nieuwe banden, een wielenwissel, balanceren en uitlijnen.

Meer informatie over ons bandenhotel? Bel ons of stel je vragen door onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.